AMD Advantage Mini PC modeli G7 Pt tanıtıldı

Minisforum, Ryzen 9 7945HX işlemcisi ve RX 7600M XT ekran kartıyla güçlendirilmiş, AMD Advantage sertifikalı dünyanın ilk ve en hızlı AMD Advantage Mini PC’si olan G7 Pt’yi tanıttı. G7 Pt, AMD’nin Smart Access Memory ve SmartShift teknolojilerinden faydalanarak grafik performansını ve verimliliğini yülseltmeyi başardı. Video düzenleme, 3D modelleme, animasyon üretimi ve oyun gibi yoğun iş yüklerinde üstün performans sunuyor.

Patentli soğutma teknolojisi AMD Advantage Mini modelinde tercih edilmiş

G7 Pt’nin temel avantajı, AMD Ryzen 9 7945HX işlemcisinde yatıyor. 5nm işlem teknolojisi ve Zen 4 mimarisiyle donatılmış bu işlemci, 16 çekirdek ve 32 iş parçacığına, 80 MB yüksek hızlı önbelleğe ve maksimum 5.4 GHz turbo hızına sahip. AAA oyunlardan 3D modelleme ve yapay zeka hesaplamalarına kadar her türlü zorlu görevle başa çıkabiliyor. G7 Pt, AMD Radeon RX 7600M XT ekran kartıyla geliyor. RDNA 3 grafik mimarisi, 32 hesaplama birimi, 2048 işlemci ile 8 GB GDDR6 maksimum bellek ve 2300 MHz oyun frekansı sunuyor. Önceki nesillere göre yüzde 26 daha yüksek ortalama kare hızıyla olağanüstü bir oyun deneyimi vaat ediyor.

G7 Pt, patentli Cold Wave Ultra soğutma mimarisi ile 205W’a kadar maksimum soğutma kapasitesi sağlıyor. Ayrıca DDR5 5200 MT/s bellek desteği ve PCIe 5.0 NVMe SSD ile dünyanın ilk Mini PC’si olma özelliğine sahip.

HDMI 2.1, DP 2.0 ve USB-C tam özellikli video çıkış portları ile üç adet 4K monitör bağlanabilme özelliği sunuyor. En son WiFi 7 teknolojisiyle yüksek ağ transfer hızları ve düşük gecikme süreleri sağlıyor. Dual RGB aydınlatma panelleri ve ünlü çizgi roman sanatçılarının tasarımlarıyla G7 Pt, şık ve modern bir estetik sunuyor. Yeni tasarlanmış manyetik taban ve gizli güç kablosu ile masaüstü alanını koruyarak yer tasarrufu sağlıyor.

Minisforum’un G7 Pt’si sadece bir Mini PC olarak öne çıkmıyor. Ayrıca performans, verimlilik ve stil konusunda en iyisini arayanlar içinde ideal bir ürün oluyor. G7 Pt’nin fiyatları barebone versiyon için 999 USD olarak belirlendi. 32 GB DDR5 ve 1 TB SSD konfigürasyonu için ekstra 200 USD talep ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir